COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Gujarat

Fakta

Top
Lokalt navn
Gujarat
Indbyggere
64.700.00

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge staten på er fra oktober til marts.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.30 i Gujarat. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.30 i Gujarat.

Kultur og underholdning

Der er en del festivaler i staten året rundt, et par af dem er: Bhavnath Fair i Ginar Hill, det er en festival med folkemusik og dans og bliver afholdt i januar eller februar. Rann Festival i Bhuj, en festival for håndværk og kultur, der bliver afholdt i februar eller marts. Janmashtami, der bliver holdt i Dwarka i august eller september, fejrer Krishnas fødselsdag.

Overnatning / Hotel

Top
I de større byer i staten finder man alt fra billige vandrehjem og gæstehuse til dyrere hoteller. I de mindre byer er der normalt en håndfuld billige/mellemklasse hoteller eller gæstehus. Det er generelt ikke et problem at finde et sted at overnatte. Bestil hotel i Gujarat her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er mange autorickshawer i de lidt større byer. De har ofte taxameter, men man skal som regel bede dem om at bruge det, før de gør det.

Alternativ transport

Der kører busser i de større byer, og samtidig kører der busser mellem byerne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.