COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Graz

Fakta

Top
Lokalt navn
Graz
Indbyggere
243.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Graz.

Bedste rejsetid

Top
Graz kan besøges året rundt, byen er dog smukkest om foråret og om sommeren, hvor man blandt andet kan nyde det gode vejr på en af byens mange caféer. Om vinteren arrangeres der en del koncerter i byens koncertsale.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der afholdes festival i Graz i marts og oktober. I løbet af sommeren er der Jazz-festival. Yderligere er Graz hjemby for Østrigs alternative kulturelle miljø.

Overnatning / Hotel

Top
I Graz er der noget for enhver smag. Er man ung kan man vælge at bo på byens Jugendgästehaus som er billigt og spartansk, men samtidig hyggeligt. Ønsker man mere komfortable omgivelser kan Graz tilbyde gode hoteller i alle prisklasser. Yderligere er der en del Gasthofs i Graz, de tilbyder alle god og komfortabel overnatning. Bestil hotel i Graz her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Graz. Man kan ringe og bestille en taxi, eller man kan hyre en på gaden.

Alternativ transport

Schloßbergbahn har fragtet passager op ad den stejle stigning til toppen af Schlossberg siden 1894. Den er et glimrende alternativ til at gå de 473 meter til toppen. Desuden er der sporvogne i Graz.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.