Seværdigheder Götaland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.052,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 2.195,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Götaland

Bohuslän området (Götaland)
Kystlinjen udfor Bohuslän er noget af det flotteste landskab, man kan opleve i Sverige. Her kan maleriske, små fiskerlandsbyer også besøges langs den imponerende kystlinje med de mange klipperev. Af disse byer kan særlig nævnes Smögen og Åstol.
Läckö Slot (Götaland)
Slottet er placeret ved Sveriges største sø, Vänern, og er et rigtig eventyrslot. Men det indeholder også ekstraordinære eksempler på 1700-tals barok arkitektur med tårne, kupler og ornamenterede kalkmalerier. Slottet har 240 rum, og fra maj til august kan man følge en 45 minutters guided tur rundt i hele komplekset.
Middelalderbyen Vadstena (Götaland)
Byens middelaldergader er noget helt for sig, og herfra kan man også besøge det berømte Vadstenas Slott, som ligger lige ud til den store smukke sø Vättern.
Kunstmuseet (Göteborg)
På Götaplatsen ligger Göteborgs kunstmuseum, og her kan nordiske og europæiske mestre beskues. Museet er dog mest kendt for samlinger af værker fra malerne Rubens, Van Gogh, Rembrandt og Picasso.
Liseberg Forlystelsespark (Göteborg)
Dette "Sveriges Tivoli" er en af de allermest populære attraktioner i Sverige og er også blevet kaldt verdens bedste forlystelsespark! Hovedforlystelsen i parken er rutschebanen op til det rumlignende, futuristiske tårn 83 meter over jorden!
Stadsmuseum (Göteborg)
På dette museum er der arkæologiske, lokal- og historiske samlinger udstillet. Heriblandt Sveriges eneste vikingeskib, Äskekärr Skibet.
Byen Lund (Lund)
Den ældste svenske by, Lund, er kun tyve minutters kørsel fra Malmö, og er absolut et besøg værd. Dette er en gammel universitetsby, men har vigtige, historiske rødder tilbage i tiden. Byen er stadig bygget op omkring den imponerende katedral i midten, som går helt tilbage til 1200-tallet.
Malmöhus (Malmø)
Dette fæstningsværk blev bygget af Erik af Pommern i 1434 for at kontrollere al trafik ind i Øresund. Siden er fæstningen blevet ændret og forandret meget af skiftende regerende konger. Men tilbage er dog et imponerende bygningsværk.
Malmös museer (Malmø)
Malmö har også en del museer, hvor Stadsmuseet og Konstmuseet kan anbefales. Det mere moderne Rooseum indeholder også kunst af nutidig karakter.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Götaland
• Norrland
• Svealand
By: 
• Göteborg
• Lund
• Malmö
• Stockholm
• Sundsvall
• Umeå
• Mora
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.