COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Fort-de-France

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Fort-de-France
Indbyggere
102.213 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Fort-de-France.

Bedste rejsetid

Top
Der er behagelige temperaturer i området hele året, og hvis man har planer om at blive i byen, er det lige meget, hvornår man ankommer til Fort-de-France. Hvis man skal videre til for eksempel strandene, er det bedst at komme udenfor regntiden, der strækker sig fra juni til november.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Le Ballet Martiniquais er en af de bedste traditionelle dansegrupper i verden, og den hører til i Fort-de-France, som dog også kan byde på et stort udvalg af barer, diskoteker og spillesteder, hvor man kan høre den lokale musik Zouk. Der er kulturfestival i byen i juli.

Overnatning / Hotel

Top
Der er hoteller i alle kategorier og i alle prisklasser i Fort-de-France. Desuden ligger der et enkelt vandrerhjem i udkanten af byen. Bestil hotel i Fort-de-France her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er en hel del taxier i Fort-de-France, og de er alle udstyrede med taxametre. Der er holdepladser foran alle de store hoteller, ved Boulevard Général-de-Gaulle, Place Clemenceau og i lufthavnen, men de kan også bestilles.

Alternativ transport

Der kører bybusser i hovedstaden, der er privatejede og kører fra startstedet, når de er fyldt op. Her afgår busserne til resten af øen også fra. Der er også mange af de såkaldte taxis collectifs, som er deletaxier med op til 12 personer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.