COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Failaka øen

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Failaka
Indbyggere
3300

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er ikke meget skygge at finde blandt ruinerne på Failaka-øen. Der bliver næsten uudholdeligt varmt om sommeren, og det bedste tidspunkt at besøge øen på er derfor i vintermånederne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Overnatning / Hotel

Top
Der er ingen organiserede overnatningsmuligheder på Failaka-øen. Og camping frarådes på det kraftigste. Se mere under "Specielle forhold". Bestil hotel i Failaka øen her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Turen til øen fra Kuwait City foregår med en færge, der tilbagelægger turen på omkring 90 minutter. Ture rundt på øen foregår til fods, og kan for de flestes vedkommende klares i løbet af de tre timer, man har inden færgen returnerer til fastlandet. Information om afgangstider fås på telefon: 547 2664.

Specielle forhold

Top
Irakerne lagde miner ud på Failaka-øen under krigen, og de er endnu ikke fjernet. Enhver færdsel udenfor de etablerede stier og gange kan derfor være livsfarligt. Af samme grund frarådes det meget kraftigt, at man camperer på øen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.