Rejseguide til England med Kanaløerne og Isle of man

» » England med Kanaløerne og Isle of man
Lige fra billedskønne landdistrikter til store, pulserende byer er England et meget kosmopolitisk og kulturelt forskelligartet land, som har formået at bevare traditionerne. Landet er et af de mest besøgte og anerkendte turiststeder i verden og dets farverige fortid taget i betragtning er det ikke svært at forstå hvorfor. Der er ikke en eneste egn af denne fantastiske ø, som ikke ligner stor historie eller udsøgt, charmerende udstråling. Fra Henrik den Ottende og Shakespeare til The Beatles og The Clash har England været kilde til utallige inspirerende bevægelser anerkendt over hele verden. Er der noget bedre sted at opleve dem end deres fødested?
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 199,- Fra 185,- Fra 110,-
Charter (fly+hotel) Fra 3.007,- Fra 4.567,- Fra 3.050,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
England
Indbyggere
49.089.100

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Englands vejr skifter dramatisk året rundt. Vintrene kan være bidende kolde og våde (fra minus 4 grader til 9 grader i gennemsnit). Juni og juli er de bedste måneder at rejse til England i, fordi det er varmere og mere tørt (som regel mellem 12 og 21 grader), selvom det engelske vejr dog er svært at spå om. Sydkysten har som regel det bedste vejr, da det har et mildere klima året rundt, mens de i nord har noget koldere forhold. På trods af dette er temperaturforskellen mellem nord og syd aldrig mere end et par grader.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange overnatningsmuligheder overalt i landet, og de vil kunne passe til næsten ethvert budget. Selvom overnatning sikkert er den dyreste udgift på turen, behøver det ikke nødvendigvis være tilfældet, da der også er billige løsninger. Vær opmærksom på, at selvom du kommer længere væk fra byerne, er det ikke sikkert, at priserne falder særlig dramatisk. Bestil hotel i England med Kanaløerne og Isle of man her

Lokal transport

Top

Specielle forhold

Top
England er et forholdsvis sikkert land, men som med de fleste lande i dag skal man tænke sig godt om. Gadekriminalitet er altid mere almindeligt i de større byer, så du skal naturligvis ikke gå og vifte med dine værdigenstande. Hvis du alligevel skulle komme i problemer kan du ringe 999. Tiggere kan også være et problem i byområder og det anbefales ikke at give penge direkte til tiggerne men i stedet donere dem til de store velgørenhedsorganisationer såsom Shelterline eller The Big Issue (et blad, som kan købes af gadesælgere til £1).

Find rejsen til England med Kanaløerne og Isle of man her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK