Rejseguide til Eilat

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.575,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Elat eller Eilat - kan staves på flere måder
Tidszone
Når den er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Eilat.

Bedste rejsetid

Top
Om sommeren hjælper de knastørre vinde godt med at til at give en fornemmelse at være i en bageovn. Resten af året er temperaturerne mere moderate. En god mellemting finder man i foråret eller efteråret.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Nattelivet i Eilat er præget af et udmærket barmiljø.

Overnatning / Hotel

Top
Den mest almindelige overnatningsmulighed er en seng på et forudbetalt charterhotel. Udbuddet er enormt og charterselskaberne har mange valgmuligheder. Kan man ikke holde til en hel uge endsige to i Eilat har byen flere udmærkede hostels og hoteller, der tager gæster i individuelle perioder. Byen har også en campingplads. Bestil hotel i Eilat her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Eilat. De kan nemt hyres på gaden, og det er en god ide at aftale prisen, inden man begynder turen.

Specielle forhold

Top
Eilat ligger uhyre tæt på både den jordanske og den egyptiske grænse, og byen er derfor et fint udgangspunkt for videre rejse til de to lande. Man kan sagtens krydse grænserne som turist, og man behøver ikke visa på forhånd. Det koster til gengæld penge at få det ved grænsen. Hvor meget afhænger af nationalitet, og priserne kan ses på opslag ved grænsen eller ved at spørge på turistkontoret i Eilat.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.