COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Eger

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 386,- Fra 312,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Eger

Bikavér vin (Eger)
Den gode jord og det perfekte klima i landskabet omkring Eger betyder at området er perfekt til at dyrkning af vindruer. Vindyrkning i området kan dateres tilbage til det 13. århundrede. Den mest berømte vin fra området er Bikavér vinen, en kraftig rødvin. Man kan tage ud og besøge nogle af vingårdene i området, hvis man er interesseret i vin.
Eger Slot og Eger Katedral (Eger)
Eger Slot stammer tilbage fra det 13. århundrede, og herfra får man den bedste udsigt over byen. Eger Katedral byder på en 40 meter høj minaret, som har en klaustrofobisk snæver trappe, der fører op til toppen.
Egers bymidte (Eger)
Bymidten i Eger er lukket for trafik, og den ungarske regering søger at bevare de gamle historiske bygninger i byen. En slentretur i Eger er en af de mest spændende ting, man kan foretage sig i byen. De mange velbevarede barokke bygninger gør en gåtur til en stor oplevelse, og der er næsten hele tiden noget nyt at kigge på og lade sig overvælde af.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Budapest
• Eger
• Pécs
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.