COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Durban

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 7.844,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Durban
Indbyggere
900.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Durban.

Bedste rejsetid

Top
Durban kan besøges året rundt. Byen har et næsten subtropisk klima, der gør, at det er varmt på alle årstider. Også om vinteren kan man altså dyrke de dejlige strande ved byen og nyde det smukke landskab.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Durban har flere museer og spændende gallerier med lokal kunst, markeder og moskéer man kan gå på opdagelse i. Byen har også et stort udbud af teater, musik og dans, og nattelivet er også i top. Byen er fremragende, hvis man vil dyrke vandsport. Om efteråret afholdes der en festival, hvor hovedbegivenheden er at gå på ulmende gløder.

Overnatning / Hotel

Top
Det er ikke svært at finde et hotel i Durban. Byen har både billige etstjernede og luksuriøse femstjernede luksushoteller. Der er desuden mange B&B og gæstehuse, og det er som regel billigt. Der er også gode muligheder for campister i området omkring Durban. Bestil hotel i Durban her

Lokal transport

Top

Taxi

Man prajer ikke bare en taxi på gaden. Skal man bruge en, kan man ringe efter den fra en af holdepladserne.

Alternativ transport

Der er et godt lokalt busnetværk i Durban, og man kan komme med tog til andre byer i Sydafrika. Man kan også tage en combi-taxi. De kører over større strækninger og er billige, men ikke helt ufarlige.

Specielle forhold

Top
Får man det for varmt under et ophold i Durban, kan man besøge de botaniske haver nord for byen, hvor der er særlig skyggefuldt og behageligt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.