Seværdigheder Durban

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 4.715,- Fra 6.850,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Durban

Det indiske kvarter (Durban)
Durban har en betydelig koncentration af indere, og vest for byens centrum ligger det indiske kvarter. Området er farverigt og livligt. Her finder man markeder, templer og velbevarede bygninger fra århundredskiftet. Det indiske kvarter har også flere moskéer, blandt andet Juma Musjid Moskeen.
Forstaden Cato Minor (Durban)
Den vestlige forstad Cato Minor er en fascinerende blanding af fattige hytter og blikskure og smukke templer. Her ligger templet med det lange navn Shree Alayam Second River Hindu Temple, som hvert efterår danner ramme om en festival, hvor hovedbegivenheden er at gå på ulmende gløder.
Rådhuset (Durban)
Det imponerende rådhus i Durban er mere end et rådhus. I den store bygning findes også en flot samling sort sydafrikansk kunst og et spændende museum for naturvidenskab.
Strandene i Durban (Durban)
Durbans strande er fantastiske. Hovedstranden the Golden Mile strækker sig over seks kilometer, og tiltrækker mange mennesker. Desværre også tyve. De mindre strande, der strækker sig i både nordlige og sydlig retning, er sikrere, roligere og ikke så overbefolkede.

Område og byseværdigheder

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.