Rejseguide til Dubai

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.871,- Fra 2.633,- -
Charter (fly+hotel) Fra 3.022,- Fra 3.055,- Fra 3.523,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Dubai

Bedste rejsetid

Top
Om sommeren kan temperaturerne blive for meget af det gode. Med 40 grader som det mest almindelige kan sommermånederne være noget af en prøvelse for selv den mest hærdede rejsende. Vinteren er slet ikke særlig vinter-agtig og derfor et fint alternativ.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Dubai er så afgjort det bedste gå-i-byen sted i De Forenede Arabiske Emirater og formentlig også i hele Golf-området. Byen er spækket med barer og diskoteker. Mange ligger på de store hoteller, og mange har en eller anden form for live-underholdning i løbet af aftenen. En ting alle barer og diskoteker helt sikkert har tilfælles er prisniveauet, så vær forberedt på en dyr fornøjelse, hvis du går i byen i Dubai.

Overnatning / Hotel

Top
I modsætning til hovedstaden Abu Dhabi har Dubai en del valgmuligheder blandt dyre hoteller og billigere hoteller og hostels. Alle overnatningssteder har faste priser, men planlægger du at blive i Dubai i længere tid er langt de fleste åbne for forhandling om rabat. Det gælder i alle prisklasser. Bestil hotel i Dubai her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.