COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Det Vestlige Canada

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.280,- Fra 2.263,- Fra 2.418,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
6.800.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sommermånederne er det bedste tidspunkt at besøge det vestlige Canada, og hvis man vil stå på ski, kan man løbe på gletscherne i det velrenommerede skiområde, Whistler, året rundt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 03.00 i British Columbia. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i Alberta.

Kultur og underholdning

Blandt British Columbias kulturelle oplevelser kan nævnes snesevis af museer blandt andet om indianernes kultur, og i Vancouver Aquarium byder hver dag på shows med spækhuggere og akvarier med fisk fra hele verden. Vancouvers natteliv er ligeledes meget farverigt. To gange om året er der store teaterfestivaler i byen. I Calgary afholdes det store Stampede Rodeo med prærievognsrace og indianeroptræden i juli. Både Edmonton og Calgary konkurrer på antallet af festivaler, hvilket bestemt kommer turisterne til gode.

Overnatning / Hotel

Top
Der er noget for enhver smag og økonomi blandt Vancouvers 18.000 hotelværelser. Der findes også et par campingpladser omkring byen. I Calgary og Edmonton er der også mange muligheder, men man skal nok bestille i forvejen, hvis man kommer til Calgary i juli, hvor der er rodeo. Bestil hotel i Det Vestlige Canada her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier i alle større byer i Alberta og British Columbia.

Alternativ transport

Der kører tog og busser mellem alle byer og områder i de to provinser.

Specielle forhold

Top
Afstandene i British Columbia er store. Det betyder, at man skal regne med lange køreture. Pas på når du bevæger dig rundt i Rocky Mountains, det er bjørneland! Flere mennesker bliver hvert år dræbt eller kommer til skade, fordi de blæser på sikkerhedsregler og advarsler.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.