Rejseguide til Det sydlige Mexico

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
El sur

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det er bedst at holde sig fra den sydlige del af Mexico fra maj til oktober. I disse måneder bliver det ulidelig varmt og fugtigt i området, og varmen er så trykkende, at det knap hjælper at hoppe i vandet. Til gengæld er der utrolig lækkert i det resterende halvår (fra oktober til maj)

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 i Sydmexico.

Kultur og underholdning

Der er masser af underholdning i den sydlige del af Mexico især i Acapulco. Om aftenen og natten bliver byen til et paradis af kulørte lamper, diskoteker, kasinoer, barer og høj musik. Fra Plaza de la Quebrada kan man se de berømte dykkere, der springer ned i en smal bugt fra 45 meters højde. Det er også muligt at komme til tyrefægtning.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af hoteller i den sydlige del af Mexico i forskellige prisklasser. I Alcapulco dominerer luksushotellerne, men i downtown Acapulco kan man også finde billige overnatningssteder. Det er også muligt at finde et gæstehus (de såkaldte casas de huespedes) og campingpladser i området. Bestil hotel i Det sydlige Mexico her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i store byer og feriebyer som Acapulco. Der køres ikke altid efter taxameter, så aftal en pris med chaufføren, inden turen begynder.

Alternativ transport

Acapulco har en indenrigslufthavn, og der er gode busforbindelser mellem alle byerne og til resten af Mexico.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til landskabet på vejen fra Taxco til Acapulco. Det er meget specielt med mærkelige bjergformationer, kaktusser og fantastiske panoramaudsigter.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.