COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Det Sydlige Marokko

Det Sydlige Marokko
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 767,- Fra 1.480,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.676,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Det Sydlige Marokko

Byen Mohammedia (Agadir)
Mohammedia er et populært udflugtssted fra Agadir. Byen er en moderne havneby. Byen har meget industri blandt andet en fiskefabrik. Desuden er der gode bademuligheder i nærheden af byen.
Byen Rachidia (Det Sydlige Marokko)
Rachidia er Tafilalt regionens hovedstad. Byen har et myldrende marked på hovedgaden. På vejen mellem Rachidia og Erfoud kan man desuden besøge Cirque de Jaffars gamle amfiteater.
Den tidligere franske garnison Ouarzazate (Det Sydlige Marokko)
Denne tidligere franske garnison i det sydlige Marokko kan nås via en utrolig smuk vej fra Marrakesh over Tizi n'Tichka passet. Ouarzazate er en godt sted at starte, hvis man vil videre ind i det sydligere af Afrika.
Tinerhir området (Det Sydlige Marokko)
Tinerhir var engang hjemsted for den franske fremmedlegion. Stedet er værd at besøge på grund af en fantastisk udsigt over Draa Valley
Ørkenlandsbyen Ait-Ben-Haddous Ksar (Det Sydlige Marokko)
En Ksar er oprindeligt en slags mini-landsby eller hjemsted for ørkenfolket. Ait-Ben-Haddous Ksar i det sydlige Marokko er en af Marokkos mest berømte af slagsen og har medvirket i adskillige film, blandt andet i Lawrence of Arabia.
Badii Paladset (Marrakech)
Badii Paladset har længe været betragtet som et af den muslimske verdens vidundere. Det var regenten Ahmed El Mansour Dahbi, der i 986 gav ordre til at paladset skulle bygges. Seksten år efter stod et pragteksemplar af en bygning færdig.
Dar Si Said museet (Marrakech)
Et andet af Marrakesh's vidundere er Dar Si Said museet, der danner ramme om oprindelig marokkansk kunst. Her kan man se fantastiske rigdomme, blandt andet Ahmed El Mansours (hersker fra 1578-1603) guld- og marmorskatte.
Marrakesh´s gamle bydel (Marrakech)
Djemaa el-Fna er Marrakesh bankende hjerte. Pladsen i den gamle bydel er en fortryllende myretue. Her kan man møde historiefortællere, slangetæmmere, magikere og akrobater. Der er altid noget at kigge på og undres over, og man kan få mange timer til at gå med bare at kigge, snuse, og smage. Samtidig rummer den gamle bydel mange andre attraktioner i form af moskéer og museer.
Byen Tafraout (Tafraout)
Tafraout er en af de smukkeste byer i området omkring Agadir. Den ligger cirka 200 kilometer væk, og der gode vejforbindelser. Området har et væld af mandel- og olivenplantager og en række stile skyggefulde haver. I skyggen af valnøddetræerne i Tafraout får man fred og ro som intet andet sted i Marokko.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Casablanca
• Marrakech
• Rabat
• Tafraout
• Tangier
• Agadir
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.