COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Det Nordlige Østrig

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 973,- Fra 1.125,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.095,- Fra 995,- Fra 3.095,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Oberösterreich, Niederösterreich og Wien

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan med fornøjelse besøges året rundt. Sommermånederne byder på skønne naturoplevelser og opdagelsesture blandt Wiens smukke seværdigheder, mens vinterhalvåret inviterer rejsende til fremragende skisportssteder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i det nordlige Østrig

Kultur og underholdning

Wien er kendt som musikkens by. Hele året afholdes der musikarrangementer og festivaler i byen, hvor der også opføres mange operaer. Også storbyer som Linz og St. Pölten kan tilbyde kulturelle oplevelser og festivaler. I Linz er der blandt andet kunst, teknologi og samfunds festival i september, hvor der også er Linz Bruckner Festival.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i den nordlige del af Østrig. Her er hoteller i forskellige prisklasser og forskellige størrelser, hostels, campingpladser og B&B. Desuden er der i denne region gode muligheder for et ophold på en farm, hvor man kan komme tættere på de lokale. Bestil hotel i Det Nordlige Østrig her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i næsten alle byer i området. De fleste kører med taxameter, men i de helt små byer kører nogle taxier efter bestemte priser på de forskellige ruter.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.