Rejseguide til Det Centrale Østrig

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 2.368,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Salzburgerland, Steiermark, Burgenland

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området i det centrale Østrig kan besøges året rundt. I sommermånederne kan man nyde vejret og vandreturene i det smukke landskab, mens vinteren byder på fremragende skisportssteder. Det centrale Østrig er dog et af de få steder i verden, hvor man kan stå på ski året rundt

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i det centrale Østrig.

Kultur og underholdning

I byerne i det centrale Østrig afholdes der ligesom i resten af landet en del festivaler og musikarrangementer året igennem. I juli og august afholdes for eksempel de berømte festspil i Salzburg. Her kan man opleve gadeteater, koncerter, optog, teater og kabaretter. De storslåede slotskoncerter er en oplevelse for livet ligesom opførslen af Jedermann foran slotskirken i juli måned. I efteråret afholdes flere store markedsfester i Salzburg. I byen Graz afholdes der blandt andet festival i marts og oktober. I løbet af sommeren er der Jazz-festival. Og yderligere er Graz hjemby for Østrigs alternative kulturelle miljø.

Overnatning / Hotel

Top
I byerne i det centrale Østrig er der hoteller i forskellige prisklasser. Desuden finder man en del hostels og B&B i området. Det centrale Østrig er også kendt for at tilbyde mange private indkvarteringsmuligheder i en hyggelig atmosfære, hvor man kan komme tættere på lokalbefolkningen. Bestil hotel i Det Centrale Østrig her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i byerne i området. De fleste kører med taxameter, men i de mindre byer kan der være faste takster for bestemte ruter.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.