COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Det Centrale Costa Rica

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.553,- Fra 3.834,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Costa Rica Central

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er generelt et dejligt mildt klima i det centrale Costa Rica. Man bør være opmærksom på, at Costa Rica har regntid fra slutningen af april til slutningen af december, men man kan stadig sagtens besøge landet, og især det centrale Costa Rica er meget smukt og grønt i netop den periode.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i det centrale Costa Rica.

Kultur og underholdning

Er man naturmenneske er der masser af tilbud, når man rejser i den centrale del af Costa Rica. Nationalparkerne er fantastisk god underholdning, og vil man have kulturelle input, kan man tage til San José og besøge byens mange museer eller i den fantastiske Nationalteater.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i det centrale Costa Rica. I en stor by som San José finder man alt fra ydmyge pensioner til luksushoteller, mens udbuddet er mindre i de små byer. Her kan man ofte leje sig ind hos private familier. Bestil hotel i Det Centrale Costa Rica her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i det centrale Costa Rica. Det vrimler især med dem i San José og andre større byer, og det er billigt at køre i taxi.

Alternativ transport

Der er gode busforbindelser mellem alle store og mellemstore byer i det centrale Costa Rica. Bussystemet kan være kaotisk og ukomfortabelt, men til gengæld er det billigt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.