COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Den Malaysiske Østkyst

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Østkysten kan besøges hele året. Dog kan monsunen godt være voldsom fra november til januar. Hvis man vil se havskildpadderne lægge æg, er det bedst i juni, juli og specielt de sidste uger af august.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 på Østkysten. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 på Østkysten.

Kultur og underholdning

Langs østkysten kan man dyrke alle former for vandsport. Der er mange farvestrålende koralrev, som sagtens kan beskues, selv om man kun snorkler. Man kan også spille golf langs kysten, men er man mere til det vilde liv, er der gode trekkingspor i junglen.

Overnatning / Hotel

Top
Langs Østkystens strande kan man overnatte i hytter kun et stenkast fra vandet. Hytterne varierer både i standard og pris, så det er en god ide at kigge sig lidt omkring og spørge om priserne, inden man lejer sig ind. Bestil hotel i Den Malaysiske Østkyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Fra byen Kuantan afgår der langturstaxier. Der er taxier i de fleste byer langs kysten, og man skal altid huske at aftale en pris, inden turen begynder.

Alternativ transport

Skal man ud til de små øer langs østkysten, afgår der båd fra Mersing. Fra flere af byerne er der både, der sejler til de dejlige stande langs kysten.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.