Seværdigheder De Thailandske Øer

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.003,- Fra 3.488,- Fra 3.775,-
Charter (fly+hotel) Fra 3.799,- Fra 5.799,- Fra 7.799,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder De Thailandske Øer

Den store Buddha (De Thailandske Øer)
Den 12 meter høje guldstatue af Buddha i siddende position, er en af Koh Samuis mest populære attraktioner. Statuen finder man i Wat Phra Yai på øen Koh Fan. Fra toppen af templet er der en fantastisk udsigt.
Na Muang Vandfaldet på Koh Samui (De Thailandske Øer)
Na Muang er i virkeligheden to vandfald. Det første, der er nemt at komme til, er 18 meter højt. Ved bunden af vandfaldet er der et smukt lille "svømmebassin" hvor man kan få sig en forfriskende dukkert. Det andet vandfald er 80 meter højt. Turen til vandfaldet er hård og man skal sørge for, at have noget ordentligt fodtøj på.
Neglen og Koh Pannyi (De Thailandske Øer)
De to øer ligger i Phang Nga bugten. Neglen kom til omverdens kendskab, da nogle af scenerne i James Bond filmen "Manden med den gyldne pistol" blev optaget her. Tæt på neglen ligger Koh Pannyi, der er en havsigøjnerlandsby. Landsbyen ligger op af en klippe og er bygget på vandet. På en sejltur i Phang Nga stopper man i Koh Pannyi for at spise.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Bangkok
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK