Rejseguide til De Baleariske Øer

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 164,- Fra 282,- Fra 466,-
Charter (fly+hotel) Fra 877,- Fra 1.485,- Fra 2.123,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Islas Baleares
Indbyggere
600.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

De Baleariske øer kan besøges året rundt. Om sommeren er rigtig mange turister på øerne. Det tidlige forår er et godt tidspunkt. Her er turismen mere afdæmpet, men vejret er allerede varmt og strandene også dejlige. Man kan også besøge De Baleariske Øer om vinteren, for der er masser af interessante seværdigheder på øerne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Kultur og underholdning

Menorca har nogle spændene historiske monumenter og tilbyder gode vandremuligheder. Vandremulighederne er dog endnu bedre på Mallorca i øens nordvestlige bjergområder. Desuden har øerne alt at byde på, når det handler om sport og et heftigt natteliv. Det heftigste natteliv finder man dog på Ibiza. Øen er plastret til med discoteker og barer, og de benyttes flittigt af især helt unge turister, der er taget på party-ferie.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et væld af hoteller på alle De Baleariske Øer. De store hotelkæder er skudt op, og dominerer de fleste ferieområder, men man kan også finder mindre og mere ydmyge hoteller, der er knap så dyre (men der er langt imellem dem). I turistsæsonen skal man ikke regne med bare at kunne checke ind et sted. Det er bedst at booke hjemmefra. Der er også campingpladser på alle øerne, og forholdene er udmærkede. Bestil hotel i De Baleariske Øer her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få fat i taxier i hovedbyerne på alle de tre øer. Som regel kan man praje en på gaden, ellers kan man ringe efter en. Det er rimelig billigt at køre i taxi, og der køres efter taxameter.

Alternativ transport

Der er lufthavne på alle øerne, og der er gode lokale busnet. Men en god måde at komme omkring på de mange snævre bjergveje er på motorcykel, scooter eller mountainbike. Der er også masser af biludlejningsfirmaer på øerne. Desuden er der flere daglige færgeforbindelser mellem øerne og fastlandet.

Specielle forhold

Top
Vær opmærksom på at De Baleariske Øer oversvømmes af turister om sommeren, så det kan være en god idé at vælge en anden årstid, hvis man vil undgå dem.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.