COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Costa Ricas caribiske kyst

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.553,- Fra 3.834,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er et dejligt varmt klima ved Den Caribiske Kyst, og bliver det for varmt, kan man altid køle sig i havet. Man skal være opmærksom på, at Costa Rica har regntid fra slutningen af april til slutningen af december, men man kan stadig sagtens besøge landet, der er meget grønnere i netop den periode.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 ved Den Caribiske Kyst.

Kultur og underholdning

Der er rigtig gode forhold for surfere ved Puerto Viejo ved Den Caribiske Kyst, og her kan du også ofte opleve reggae koncerter. Også ved Manzanillo sydpå og ved Playa Bonita kan surfere få superoplevelser. Kan man lide at fiske, må man ikke gå glip af Rio Parsimina, der har fremragende fiskemuligheder.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et utal af overnatningsmuligheder langs Den Caribiske Kyst. man kan blandt andet campere på strandene eller sove i en af de mange "cabinas" til billige penge. Man kan også leje strand- og junglehytter mange steder, og er man til luksushoteller, findes de også. Men det vrimler ikke med dem. Bestil hotel i Costa Ricas caribiske kyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i de fleste byer ved Den Caribiske Kyst. I de helt små byer kan det dog være sværere.

Alternativ transport

Fra Puerto Limón er der forbindelse til de større byer i Costa Rica. Der kører også lokale busser langs hele kysten.

Specielle forhold

Top
Puerto Viejo er surfstedet for vovehalse. Her får man de vildeste bølger i Costa Rica, og hvis man ikke er rutineret, skal man ikke kaste sig ud med et surfbræt her.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.