COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Chicago (US)

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.058,- Fra 4.512,- -
Charter (fly+hotel) Fra 6.625,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Chicago (US)

Chicagos Kunst institut (Chicago (US))
For kunstinteresserede er Art Institute of Chicago grund nok til at besøge byen. Instituttet er et af verdens mest imponerende gallerier med fremragende udstillinger. Art Institute of Chicago ligger blandt andet inde med kunst fra de sidste 5000 tusinde år.
Field Museum of Natural History (Chicago (US))
Field Museum of Natural History er hjemsted for mere end 20 millioner artefakter, heriblandt mumier, udstoppede dyr og dinosaurer. På museet kan man komme på flere forskellige rundture, en af dem er blandt andet en tur gennem Afrika, hvor man går gennem støvede byer og kæmpe store sand klitter. En anden tur er for eksempel gennem et egyptisk gravkammer, der indeholder 23 mumier.
Magnificent Mile Avenue (Chicago (US))
Magnificent Mile er en avenue, der går fra Chicago floden til Lincoln Park. Gaden er kendt for at være et indkøbsparadis, hvor man kan få alt fra det nyeste designertøj til hjemmelavede halskæder. En af de mest berømte bygninger på 'Mag Mile' er the Tribune Tower, der er hjemsted for den Pulitzer-pris vindende avis Chicago Tribune.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.