Rejseguide til Centralisland

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 940,- Fra 1.028,- Fra 1.899,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Óbyggdir

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Islands centrale højland er lukket for trafik i hele vinterhalvåret, og nogle veje åbner først et godt stykke inde i juli. Og man skal ikke spille hasard og begive sig ind i de afspærrede områder, for der er mange eksempler på uforsigtige turister, der er kommet meget galt afsted i netop dette område.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 10.00 i Islands centrale højland. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 11.00 i Islands centrale højland.

Overnatning / Hotel

Top
Islands centrale højland rummer en række ikke specielt luksuriøse campingpladser, der er fordelt langs områdets nummererede ruter. De lokale turistforeninger ejer endvidere en række sommerhuse i området, men overvejer man at leje sig ind i et sådant, er det en rigtig god ide, at bestille plads i god tid i forvejen. Bestil hotel i Centralisland her

Lokal transport

Top

Specielle forhold

Top
Pas på og udvis den største forsigtighed ved al færdsel i højlandet. Reb, kompas, varmt tøj, mobiltelefon, benzin, reservehjul, kort og lignende bør være standardudstyr på en tur ind i Islands højland.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.