Rejseguide til Centralisland

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.199,- Fra 1.490,- Fra 1.667,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Óbyggdir

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Islands centrale højland er lukket for trafik i hele vinterhalvåret, og nogle veje åbner først et godt stykke inde i juli. Og man skal ikke spille hasard og begive sig ind i de afspærrede områder, for der er mange eksempler på uforsigtige turister, der er kommet meget galt afsted i netop dette område.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 10.00 i Islands centrale højland. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 11.00 i Islands centrale højland.

Overnatning / Hotel

Top
Islands centrale højland rummer en række ikke specielt luksuriøse campingpladser, der er fordelt langs områdets nummererede ruter. De lokale turistforeninger ejer endvidere en række sommerhuse i området, men overvejer man at leje sig ind i et sådant, er det en rigtig god ide, at bestille plads i god tid i forvejen. Bestil hotel i Centralisland her

Lokal transport

Top

Specielle forhold

Top
Pas på og udvis den største forsigtighed ved al færdsel i højlandet. Reb, kompas, varmt tøj, mobiltelefon, benzin, reservehjul, kort og lignende bør være standardudstyr på en tur ind i Islands højland.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK