Rejseguide til Castilla - La Mancha

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 164,- Fra 266,- Fra 322,-
Charter (fly+hotel) Fra 6.282,- Fra 6.200,- Fra 6.506,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Castilla-La Mancha

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Castilla-La Mancha er for at sige det ligeud ikke rar i juli og august. Her bliver området ulidelig varmt og tørt, og der er langt til vandet. Til gengæld er forår og efterår oplagte tidspunkter at besøge regionen på. Her er klimaet dejligt og landskabet smukkest.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Castilla-La Mancha.

Kultur og underholdning

I Castilla-La Manchas hovedstad Toledo er der et rigt udbud af museer, udstillinger og festivaler. Prøv for eksempel at besøge byen i påsken, hvor hundreder af spaniere marcherer gennem byen i folkedragter. Der er mange swimmingpools i Toledo. Der er også mulighed for at se tyrefægtning i regionen. Det foregår for eksempel på Plaza de Toros på vejen fra Toledo til Madrid.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et godt udbud af hoteller i Castilla-La Mancha, og de findes i alle prisklasser. Der er også mulighed for at indlogere sig på mere ydmyge pensioner eller bo på campingpladser. Området byder også på vandrehjem. Generelt er det rimelig billigt at bo i regionen, fordi der ikke kommer så mange turister. Bestil hotel i Castilla - La Mancha her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan sagtens få en taxi i større byer som Toledo. Sværere er det i byer som Atienza, der er ret små. I de større byer kan man som regel praje en. Det er billigt at køre i taxi, og der køres efter taxameter.

Alternativ transport

Der er gode togforbindelser i hele regionen, og der kører lokale busser i mange byer samt til resten af Spanien. Selv fra en lille flække som Atienza kan man komme med bus mod Madrid og Guadalajara.

Specielle forhold

Top
Det var i Castilla-La Mancha at den nok vigtigste litterære figur i Spanien, Don Quijote, ledte efter en ny identitet og sloges med vindmøller. Det bliver man mindet om på skilte og plakater, når man kører rundt i Castilla-La Mancha.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.