Rejseguide til Casablanca

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.293,- Fra 2.436,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ed Dar el Beida
Indbyggere
2.500.000
Tidszone
Når klokken er 14.00 i Danmark, er den altså kun 12.00 i Casablanca.

Bedste rejsetid

Top
Casablanca er bedst at besøge forår og efterår. Varmen kan blive slem om sommeren, især fordi byen er stor og til tider larmende. Der er dog mulighed for at køle sig, da byen ligger ud til Atlanterhavet.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Hassan II's moské er en af Casablancas hovedattraktioner. Ellers kan man her, som andre steder I Marokko, gå på markeder blandt andet det store Marche Central. Der er også i Casablanca festivaler året rundt.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmuligheder er der mange af i Casablanca. Både ved de store hovedstrøg og boulevarder, hvor det hovedsageligt er de større hotelkæder, der dominerer, og i de mere ydmyge gyder i den gamle bydel, er det muligt at få en seng. Bestil hotel i Casablanca her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er nemme at få i Casablanca. Kig efter petits taxier, der kan have op til tre personer. Det er en god idé at aftale en pris med chaufføren inden turen.

Alternativ transport

Der kører masser af bybusser i Casablanca. Byen har også en stor togstation, hvorfra der er forbindelse til store og mellemstore byer i resten af landet.

Specielle forhold

Top
Ingen steder som i Casablanca er kontrasten mellem rig og fattig så stor. Så snart man træder væk fra de imponerende hovedstrøg og boulevarder og bevæger sig ned i de mere ydmyge, mørke gader dukker den ekstreme fattigdom op.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.