Rejseguide til Caracas

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Caracas
Indbyggere
5.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Caracas

Bedste rejsetid

Top
Caracas er en attraktiv storby året rundt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Stort set alle aftener kan man finde god underholdning et sted i Caracas. Både teater og ballet har sine steder i byen, og der er gode diskoteker og små intime jazzsteder ofte med kendte navne på programmet. I dagtimerne går det løs på byens væddeløbsbane eller på det enorme baseballstadion, og er du heldig, er der også tyrefægtning i byens stilfulde arena.

Overnatning / Hotel

Top
Caracas er det dyreste sted i landet at få et hotelværelse. Alligevel bør man overveje at tage et af dem i den mere kostbare ende af prisskalaen, da de billige hoteller ofte ligger i kvarterer, hvor det er farligt at færdes om aftenen. Bestil hotel i Caracas her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne er en sikker og rimelig billig måde at komme frem på. Men også de risikerer at sidde fast i de massive trafikpropper, der af og til opstår i Caracas.

Alternativ transport

Man kan komme næsten hvorhen, man vil med bus. De er dog ofte langsomme, og sidder de først fast i trafikken, er det tit hurtigst at fortsætte til fods. Undergrundsbanen er derimod hurtig og effektiv og fungerer fra tidlig morgen til sen aften. Den dækker dog ikke alle områder

Specielle forhold

Top
Caracas er desværre en af de byer i Sydamerika, der plages mest af kriminalitet. Man bør tage sine forholdsregler. Ophold dig kun hvor der er mange andre mennesker og gå ikke alene, hvis du kan undgå det. Undgå også området omkring busstationen. Ur og smykker er det klogt at lade ligge i hotellets pengeskab, og penge bør bæres i et mavebælte. Tag taxi så snart du føler dig usikker på området. Det lyder drabeligt, men tænker man sig lidt om, kan man sagtens opholde sig i Caracas, uden at der sker noget som helst.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.