Seværdigheder Cape Town

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.885,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Cape Town

Den Victorianske Havn (Cape Town)
Den gamle victorianske havn i Cape Town er trækplaster for mange turister og beboere. Stedet tilbyder ofte gratis underholdning, og der er et stort udbud af butikker, caféer, barer og restauranter. Vandsports- og shoppingfaciliteterne er fremragende her.
Det gode Håbs Slot og Det afrikanske Museum (Cape Town)
Det gode Håbs Slot (Castle of Good Hope) blev bygget mellem 1666 og 1679 og er en af de ældste europæiske bygninger i Sydafrika. Den afrikanske Museum er et sjovt og lidt frygtindgydende sted. Her kan man møde udstoppede afrikanske dyr af enhver slags og blodtørstige dinosaurer.
Kirtenbosch Botaniske Have (Cape Town)
Kirtenbosch Botaniske Have ligger på den østlige side af Table Mountain. Haven er utrolig smuk og idyllisk. Det er næsten kun vildtvoksende planter, der gror i haven.
Taffel bjerget (Cape Town)
Table Mountain er en populær attraktion i Cape Town, og mange vælger at tage bjergbanen derop. Turen er dyr, men den er det værd. Hvis det er klart, er udsigten fra toppen eminent, og man kan gå nogle dejlige ture i området især om foråret, når blomsterne står i fuldt flor.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.