COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Cameron Highlands

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det er bedst at besøge Cameron Highlands uden for regntiden, der ligger fra november til januar. Det fantastiske landskab mister lidt af sin charme, hvis man er gennemblødt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 i Cameron Highlands. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 i Cameron Highlands.

Kultur og underholdning

Der er mange trekking-ruter i Cameron Higlands, hvis sværhedsgrad varierer. Der er gode spor gennem junglen, hvor man oplever det mangfoldige dyre- og planteliv og de storslåede vandfald.

Overnatning / Hotel

Top
De billige hoteller finder man i Tanah Rata. Vil man overnatte på et af de mange engelsk inspirerede hoteller, skal man uden for byen. På mange af hotellerne er den engelske stil ført helt igennem, og der serveres lune scones og english breakfast. De engelske hoteller er dyre. Bestil hotel i Cameron Highlands her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

For at komme til Cameron Higlands kan man enten vælge at tage bus, tog eller taxi. Bussen holder i Tanah Rata. Tager man toget, skal man stå af ved Tapah Roas og tage en taxi direkte op i bjergene, eller man kan tage bus videre til Tapah Rata.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.