COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kairo

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.835,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 4.499,- Fra 4.499,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
El Qahira
Indbyggere
14.000.000 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Kairo.

Bedste rejsetid

Top
Sommermånederne er varme. Her kommer temperaturen godt op over de 40 grader, mens larmen, bilosen og den overvældende menneskemængde forbliver den samme. Om foråret er temperaturerne mere humane, derfor er foråret et godt tidspunkt at besøge Kairo.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
En af de store attraktioner i Kairo er lysshowet ved pyramiderne, hvor de enorme bygningsværker og den store sfinks oplyses. Ellers er selve det at gå i Kairos gader og indsnuse atmosfæren et must, når man er i byen, som er en af de mest dynamiske i verden. På mange af Kairos restauranter og på kortere sejlture på Nilen kan man desuden ofte opleve egyptisk mavedans og traditionel egyptisk folkemusik som et supplement til middagen.

Overnatning / Hotel

Top
I Kairo findes alt lige fra femstjernede hoteller til de mest ydmyge pensioner og hostels, hvor man kan overnatte for nogle få egyptiske pund.. Bestil hotel i Kairo her

Lokal transport

Top

Taxi

En hurtig og billig måde at komme rundt i Kairo på er med taxi. Taxierne er ofte i elendig stand, og chaufførerne kører oftest som gale, alligevel sker på kun få alvorlige uheld. Husk at forhandle om prisen.

Alternativ transport

Busser er det vigtigste og mest brugte transportmiddel i Kairo udover taxi.

Specielle forhold

Top
Man skal passe godt på sine værdigenstande i Kairo. Specielt når man bevæger sig ind i de snævre gyder. Det er også en god idé at passe ekstra på i trafikken. Færdselsregler går man ikke så meget op i, og det kan til tider være halvfarligt at krydse gaden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.