COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Buenos Aires

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.538,- Fra 6.043,- -
Charter (fly+hotel) Fra 9.035,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Buenos Aires
Indbyggere
12.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 7.00 i Buenos Aires. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 8.00 i Buenos Aires.

Bedste rejsetid

Top
Buenos Aires kan besøges året rundt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Den dramatiske og sensuelle tango kan opleves på gader og stræder eller i mere formelle omgivelser. Dansen med de slet skjulte erotiske elementer og de tilhørende sange om længsel og savn blev skabt af de mange emigranter, der kom til Argentina langvejs fra. Tangokunstnerne optræder stadig i noble habitter og bredskyggede hatte. Eftersom teater er en af de store lidenskaber i Buenos Aires er der en bred scene af kvalitetsteater. At overvære et stykke på Teatro Colón er en uforglemmelig oplevelse. Snyd heller ikke dig selv for en fodboldkamp mellem to af byens rivaliserende hold.

Overnatning / Hotel

Top
Buenos Aires har overnatningsmuligheder for enhver smag og for enhver pengepung. Lige fra små familiedrevne pensioner til femstjernede luxushoteller og nogle enkle vandrerhjem. Det billigste område er bydelen Constitución. Bohemeområdet San Telmo har rimelige priser og den mest spændende atmosfære. I Recoleta er hotellerne temmelig dyre. Bestil hotel i Buenos Aires her

Lokal transport

Top

Taxi

Sorte biler med gult tag. Taxierne i Buenos Aires er let genkendelige og nemme at praje. De såkaldte radio-taxier kan også bestilles per telefon.

Alternativ transport

Bybusser hedder colectivos på spansk, og de kører 24 timer i døgnet. De mange ruter gør, at der stort set ikke findes et sted inden for bygrænsen, der ikke kan nås med bus. Husk at have småpenge til billetautomaten. Chaufføren veksler ikke. Buenos Aires har også Sydamerikas ældste undergrundsbane. Den kører mandag til fredag fra 6.00 til 22.00 samt fra 6.00 til 20.00 lørdag og søndag.

Specielle forhold

Top
Kriminaliteten er stigende i Buenos Aires, men er ikke et stort problem. Undgå øde steder om aftenen og hold et vågent øje med personlige ejendele på bus- og togstationer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.