COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Buenos Aires

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.538,- Fra 6.043,- -
Charter (fly+hotel) Fra 9.035,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Buenos Aires

Det historiske national museum (Buenos Aires)
Museet ligger i Parque Lezama og giver et bredt og grundigt billede af Argentinas identitet. Der er fortræffelige eksempler på landets kunst og en grundig gennemgang af dets historie. Museet er et "must", hvis man interesserer sig bare en smule for det land man er gæst i.
Kongres bygningen (Buenos Aires)
Bygningen, der huser Argentinas parlament, er opført med Capitol Building i Washington DC som forbillede. De enorme granittrapper er et symbol på Andesbjergene, mens springvandet repræsenterer det brusende Atlanterhav øst for Argentina. Det imponerende bygningsværk skuer ud over Plaza del Congreso tæt på San Telmo.
San Telmo kvarteret (Buenos Aires)
Byens bohemekvarter emmer af liv, og der er altid et eller andet at se på, og stemningen er i det hele taget anderledes end i resten af Buenos Aires. Om søndagen holdes marked med tangodansere og et væld af sære og interessante ting fra nybyggertiden er til salg. Den perfekte chance for at erhverve sig en original souvenir fra Argentina.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.