COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Budapest

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 216,- Fra 591,- -
Charter (fly+hotel) Fra 550,- Fra 1.185,- Fra 2.545,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Budapest
Indbyggere
1.861.383
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Budapest

Bedste rejsetid

Top
Man kan rejse til Budapest hele året, men der kan blive koldt om vinteren. Foråret er det rette tidspunkt, hvis man vil have dejligt vejr og opleve Forårsfestivalen i Budapest. Den løber af stablen to uger i marts måned. I februar er der til gengæld filmfestival, hvor nye ungarske film har premiere.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Den største fest i Budapest er Forårsfestivalen, der sætter byen på den anden ende med musik, udstillinger og andre kulturelle begivenheder. Det sker to uger i marts måned. Eller kan man opleve filmfestival i februar, og der er festivaluger i juni og juli, hvor der præsenteres musik og dans fra gamle dage. I september er der yderligere en uovertruffen jazzfestival.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et utal af hoteller i alle prisklasser i Budapest. Lige fra femstjernede hoteller til billige hostels. Bestil hotel i Budapest her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Budapest, og køres der efter taxameter er det også billigt. Sørg ellers for at aftale en pris.

Alternativ transport

Der er et godt udbygget busnet i Budapest. Man kan tage lokale tog, og der er en metro. Sporvogne kører der også over det meste af byen.

Specielle forhold

Top
Prøv Esceri flea markedet syd for Budapest. Det er et af de største og sjoveste i Østeuropa, og man kan købe praktisk taget alt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.