Rejseguide til Brighton

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 635,- Fra 625,- Fra 1.925,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Bedste rejsetid

Top
Englands vejr skifter dramatisk året rundt. Vintrene kan være bidende kolde og våde (fra minus 4 grader til 9 grader i gennemsnit). Juni og juli er de bedste måneder at rejse i, fordi det er varmere og mere tørt (som regel mellem 12 og 21 grader), selvom det engelske vejr dog er svært at spå om. Sydkysten har som regel det bedste vejr, da det har et mildere klima året rundt, mens de i nord har noget koldere forhold. På trods af dette er temperaturforskellen mellem nord og syd aldrig mere end et par grader.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Brighton har den største kunstfestival uden for Edinburgh. Den årlige festival varer hele maj måned og byen bliver kunst-gal med en vifte af udstillinger, fremførelser og shows i både indendørs og udendørs arrangementer. Yderligere detaljer kan fås ved at ringe tlf. +44 0906 711 2255, ved at besøge The Dome Box Office, Church Street, Brighton eller ved at gå ind på den officielle festival Internetside på www.brighton-festival.org.uk. Essential Music Festival Højdepunktet på Brightons musikscene er The Essential Music Festival, den essentielle musikfestival, som afholdes i midten af maj. Der afholdes Dansedag om lørdagen på en række klubber og det tiltrækker alle topnavnene inden for DJs. Gay Pride Homoseksuel parade som afholdes i slutningen af juli. Det starter med en parade gennem Brighton og derefter er der en kæmpe fest i Preston Park. Kultur/Underholdning: Brighton har en bred vifte af interessante restauranter, arkader på søbredden og seværdigheder. Det vugger bogstaveligt talt med hundredvis af pubber, klubber og barer, hvoraf de fleste har åbent indtil kl. 2 om natten og nogle endda til kl. 5 om morgenen. Med en overflod af ting at enten lave, se eller høre vil du aldrig komme til at kede

Overnatning / Hotel

Top
Rundt omkring i bydelen Kemp, bymidten og Regency Square finder du masser af B&B's, pensionater og hoteller i forskellige prisklasser og af forskellig standard. De fleste steder er blevet kontrolleret af det engelsk turistråd og stederne er blevet klassificeret herefter. De 12 campingpladser i og omkring Brighton er den billigste form for overnatning. Husk at der kan være mange turister i højsæsonen, så det kan anbefales at reservere plads tidligt for at undgå skuffelser. Det lokale turistkontor kan hjælpe med at finde overnatning, men selv for dem kan det være svært i højsæsonen. Bestil hotel i Brighton her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er let tilgængelige, men hvis du alligevel skulle have problemer med at hyre en, findes der en taxiholdeplads ved hovedbanegården. For at reservere en taxi skal du ringe til "Brighton and Hove Radio Cabs" på tlf.: +44 01273 204060.

Alternativ transport

Der kører busser over hele byen, men en af de bedste måder at udforske byen på er til fods eller på cykel, som du kan leje hos "Sunrise Cycles" på tlf.: +44 01237 748881.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.