COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Brasilia

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 5.323,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Brasília
Indbyggere
1.700.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 08.00 i Brasília.

Bedste rejsetid

Top
Brasília kan besøges hele året rundt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I og omkring Brasìlia er der en del nyreligiøse sekter, der mener, at stedet er udset til at føde en ny civilisation. Flere af sekterne tillader endda gæster at deltage i deres ritualer. Templo da Boa Vontade (Den gode viljes tempel) råder blandt andet over den største råkrystal i verden. En køretur igennem byens mystiske og særprægede arkitektur er også en uforglemmelig om end lidt skræmmende oplevelse.

Overnatning / Hotel

Top
Som enhver anden storby har Brasília naturligvis sine 3, 4 og 5 stjernede hoteller. Billige hoteller er lidt sværere at finde, og de fleste af dem ligger lidt væk fra alting. Det kan absolut betale sig at ofre lidt ekstra på at bo i centrum. I de fleste brasilianske byer stiger priserne i weekenderne, men alle flygter fra Brasília så snart det bliver fredag. Derfor kan man ofte forhandle sig frem til betydelige prisnedslag, hvis man kommer i weekenden. Bestil hotel i Brasilia her

Lokal transport

Top

Taxi

Som enhver anden storby har Brasília naturligvis sine 3, 4 og 5 stjernede hoteller. Billige hoteller er lidt sværere at finde, og de fleste af dem ligger lidt væk fra alting. Det kan absolut betale sig at ofre lidt ekstra på at bo i centrum. I de fleste brasilianske byer stiger priserne i weekenderne, men alle flygter fra Brasília så snart det bliver fredag. Derfor kan man ofte forhandle sig frem til betydelige prisnedslag, hvis man kommer i weekenden.

Alternativ transport

Der kører busser regelmæssigt til alle de steder, der er værd at besøge. Busdriften fungerer godt. Det kan dog være svært for en besøgende at orientere sig, eftersom de fleste adresser angives som numre og bogstaver efterfulgt af en bestemt bysektor. Orienter dig hjemmefra. Det kan spare meget tid.

Specielle forhold

Top
Brasília er ikke velegnet til klassisk storbyferie, som man kender det fra for eksempel Rio, Paris og London med shoppingture, museer og en masse andre turister. Den er derimod et helt og aldeles enestående eksempel på, at en by er blevet planlagt og derefter bygget. Arkitekturen, der findes i Brasília, er ikke at finde andre steder, og for den utraditionelle og nysgerrige turist er Brasília med garanti en stor oplevelse.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.