Supersøgeren viser dig de bedste og billigste rejser

Er det bedst og billigst at bestille flybillet og hotel hver for sig, en pakkerejse med fly og hotel eller måske en charterrejse? – med den nye supersøger kan du få svaret med én søgning. Her får du nemlig hurtigt et overblik over de bedste og billigste rejser.

Find rejser i supersøgeren

Travelmarket er den eneste rejsesøgemaskine i markedet, hvor du kan nøjes med at lave én søgning på tværs af mange forskellige rejsetyper og rejseselskaber.

På den måde får du et hurtigt overblik og kan nemmere finde den bedste og billigste rejse.

Søg flere lufthavne i supersøgerenSådan virker supersøgeren

I supersøgeren vælger du, hvilke afrejselufthavne du vil flyve fra, samt hvor du vil hen og hvornår. Derefter begynder vores ”søgerobotter” at søge efter de bedste tilbud i markedet.

Bemærk, at du kan vælge op til 4 forskellige afrejselufthavne i én og samme søgning, så du på den måde får et godt overblik over, hvad prisen er ud af f.eks. Billund, Hamborg, Aalborg og København.

Kort tid efter, at du har klikket SØG, får du en overskuelig præsentation af de bedste og billigste flybilletter, hotelovernatninger, pakkerejser og/eller charterrejser, som matcher dine rejseønsker. Nu kan du let sammenligne priserne og finde den rejse, der passer dig bedst.

Du kan klikke på et givent tilbud eller på ”Se alle priser” hvorefter du i flysøgemaskinen, hotelsøgemaskinen, charter- eller pakkerejsesøgemaskinen finder alle tilbud i markedet.

Dermed sparer du tid, da du ikke behøver at foretage mange forskellige søgninger, og du undgår at skulle søge på flere forskellige rejseselskabers hjemmesider og i flere forskellige søgemaskiner.

billige pakkerejserSpar tid og penge

Du bruger mindre tid på at finde frem til det rigtige rejsetilbud, og du sparer penge. Muligheden for at finde den bedste rejse til prisen er nemlig forøget væsentligt med et større overblik.

Supersøgeren henvender sig først og fremmest til dig, som ønsker en pakkerejse med fly og hotel, uanset om der er tale om en storbyferie eller badeferie eller en rejse med rutefly eller charterfly.

Klik her for at prøve supersøgeren

Topfoto (c) istockphoto / GlobalStock
Mallorca (c) istockphoto / filadendron

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.