Flyv billigt til Los Angeles

Med priser fra cirka 2.800 kr. for en flybillet t/r fra København til Los Angeles er det meget billigt at opleve attraktioner såsom Hollywood, Golden Gate Bridge, Death Valley, Disneyland og Yosemite National Park.

Inspiration og gode råd


Du kan også vælge at købe en billig indenrigsbillet videre til Hawaii.

De lave flypriser finder du hos flyselskabet Norwegian, der sælger billige flybilletter på deres direkte rute fra København til Los Angeles.

Flyprisen er historisk lav. Når vi tidligere har tjekket flypriser fra København til Los Angeles til brug for Dansk Flyprisindex, har prisen altid ligget på cirka 4.000 kr. Desuden har denne pris altid været med en mellemlanding undervejs. Med Norwegians rute flyver du direkte til Los Angeles.

Tillæg på kr. 998,-

For langt de fleste vil der dog komme et tillæg til den nævnte pris på 2.800 kr. Prisen inkluderer nemlig ikke bagage, sædevalg og måltider. Ønsker du disse ydelser, skal du købe en pluspakke, som koster yderligere 499 kr. per vej. Bemærk at pluspakken KUN kan købes, hvis du køber dine flybilletter direkte på Norwegians webside.

Ønsker du kun en af de nævnte tillægsydelser, kommer du af med 240-242 kr. hos Norwegian. Hvis du køber tillægsydelserne via et online rejsebureau, vil du sandsynligvis komme til at betale mere.

For at få overblik over de billigste rejsedatoer kan det betale sig at søge flybilletter via priskalenderen på Norwegians hjemmeside.

Og et sidste godt råd; Norwegian er ikke altid billigst. Vi anbefaler derfor, at du også søger efter billetter i flysøgemaskinen her på Travelmarket.dk.

Billige flybilletter til Los Angeles

Klik på de flybilletter, som  passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også se vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst.

Du kan også lave din egen søgning efter flybilletter til USA her.

Billige flybilletter t/r til Los Angeles

Foto (c) istockphoto / jcamilobernal