Mulighedernes Mallorca

Mulighedernes Mallorca

Når man siger Mallorca, så tænker de fleste på charterrejser og daseliv på stranden, og det er også ganske rigtigt at øen har masser af dejlige strande og at der om sommeren er næsten 100% solgaranti.

Men Mallorca er også rigtig meget andet, så trænger I til en pause fra strandlivet, er der meget at give sig til.

Inspiration og gode råd

Er man ikke til strandliv er der stadig nok at se og lave på Mallorca til en hel ferie, så hvorfor ikke benytte sig af, at det tit er muligt at finde en meget billig flybillet til Mallorca og få en billig ferie på en spændende ø?

Badestrandene: Mallorca har strande for enhver smag. Større strande med lækkert sand inkluderer Magaluf og Palma Nova vest for Palma og Puerto Pollenca og Alcudia på nordkysten.

Tog til Soller: Tag på veterantogtur fra Palma til Soller gennem de smukkeste egne i Tramuntana, forbi flotte udsigter og gennem tunneller, gennem Appelsindalen, og forbi olivenlunde og citron- og mandeltræer.

Drypstenshuler: Der findes mere end 300 drypstenshuler på Mallorca, hvoraf de største og mest spektakulære er åbne for publikum. En af disse er Cuevas de Drach, Dragegrotterne. Den flotte belysning i hulen er med til at give publikum en enestående oplevelse.

Forlystelsesparker: Er man en familie der kan lide at røre sig og have det sjovt sammen, så har Mallorca masser at byde på. To aquaparker: Aqualand El Arenal og Aqualand Magaluf. En Jungle Park: Jungle Parc Mallorca. Et stort og flot minigolfanlæg: Golf Fantasia. Og sidst, men ikke mindst et Marineland med opvisning og delfinshow.

La Seu: La Seu er Palmas gotiske katedral, bygget hvor der engang stod en muslimsk moské. Den blev påbegyndt i 1230 og stod først færdig 300 år efter. I begyndelsen af 1900-tallet blev katedralen renoveret under ledelse af ingen ringere end Antonio Gaudi.

Cap de Formentor: Langs smalle, risikabelt udseende små veje snor man sig ud på Cap de Formentor. Flere steder kan man trække ind til siden og nyde udsigten, og gør det endelig. Vejen går helt ud til fyrtårnet på spidsen af forbjerget, og her er udsigten ubeskrivelig og luften så ren, at den er lige til at drikke.

Cykling og vandring: Mallorca er også et populært cykelferiested og der udlejes cykler mange steder. Der er også mulighed for gode vandreture i bjergene, f.eks. op til klostret Santuari de Sant Salvador i Mallorcas østlige bjergkæde. Her kan man overnatte og få lidt at spise og drikke i turistsæsonen.

Alternativ aktiv ferie: På Mallorca er der masser af muligheder for at opleve øen og dens natur. Prøv f.eks. ballonfærd fra Manacor, ubådsdykning fra Palma havn eller dykning fra Palma og Soller.

Har du fået lyst til at rejse til Mallorca?
Så kunne du jo se om du finder en charterrejse til Mallorca der passer til jer.
Hvis du vil lave din egen ferie, så prøv at se hvor billige flybilletter til Mallorca du kan finde på Travelmarket.
Du kan også lave din egen pakkerejse ved at kombinere fly og hotel på Mallorca.

Lad planlægningen begynde!
Rigtig god rejse!

Foto (c) istockphoto / nullplus

De billigste charterrejser til Mallorca

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.