Rejser til Venedig

Oplev Venedigs fortryllende effekt

I Venedig er der masser af oplevelser, som du ikke må gå glip af på rejsen. Det er naturligvis et must at sejle i en gondol, og dette er en uforglemmelig og særlig oplevelse. Derudover kan du opleve disse ting i fortryllende Venedig:

  • Orsoni Mosaici er Venedigs sidste fungerende glassmelteri, hvor der siden år 1888 er blevet fremstillet udsøgte mosaikker og bladguld.
  • Piazza San Marco, også kaldet Markuspladsen, er Venedigs hjerte og byens centrum. Markuskirken er placeret på denne plads, og er klart beundringsværdig med den smukke guldmosaik. Der ligger flere caféer rundt omkring pladsen, hvor du kan slappe af og nyde en kop kaffe.
  • Peggy Guggenheim Collection er et kunstmuseum, og er altså et besøg værd for alle kunstinteresserede.
  • Det gotiske Dogepaladset er et fritstående klokketårn, og er en af Venedigs store seværdigheder. Vil du føle historien på egen hånd, så kan du tage Sukkenes Bro over til fængslet, der blev bygget ved siden af slottet i 1600-tallet.
  • Du har mulighed for at gå på opdagelse i de mange markeder i byen, hvilket er meget anbefalelsesværdigt.

Find rejser til Venedig hos Travelmarket.dk

Her hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser samt fly og hotel til Venedig. Nyd en tur i en gondol på en solskinsdag, imens du suger skønheden til dig, nyd et udsøgt måltid på en af de mange italienske restauranter og oplev Venedigs interessante attraktioner.