Rejser til Thassos

Opdag den afsides ø Thassos

Thassos er en smuk, grøn, græsk ø, der opretholder en original charme og traditionelle omgivelser. Øen har ingen lufthavn og er samtidig den nordligste ø i det varme Ægæerhav, hvilket gør Thassos til en af de bedst bevarede græske feriehemmeligheder. Færgeturen over det rolige, varme Middelhav er alene en speciel oplevelse.

Selve øen er på størrelse med Bornholm, men næsten al øens liv foregår i havnebyerne, da man i øens midte finder grønne, frodige bjerge. Thassos har gyldne, lækre sandstrande, en ekstraordinær, rig natur, hyggelige, lokale tavernaer, enkelte barer og uendelige muligheder for en ideel ferie hvad enten man rejser som familie, som par eller som ung.

Thassos’ natur og historie

Thassos er på grund af sin gode beliggenhed en af de grønneste og mest frodige øer af alle de græske. Farverig flora og mørkegrønne træer strækker sig langt op ad de høje bjerge. På bjergene er anlagt gode, sikre vandreruter, hvor sværhedsgrader varierer, så hele familien kan være med.

Indimellem dukker der nogle historiske monumenter og genstande op på ruterne, da Thassos historie går helt tilbage til før år 0. Denne spændende historie kan udforskes på nogle af Thassos klassiske, uformelle museer.

Og så er der strandende. Kilometerlange, knitrende hvide sandstrande, hvor lyseblå bølger breder sig. Vandet er varmt omkring Thassos og de lokale indbyggere bader hele året rundt. Strandene er meget børnevenlige, og på de fleste findes der hyggelige strandbarer. Der findes også enkelte strande hvor strandbarerne har åbent til ud på natten, og de lokale og tilrejsende unge fester i trygge omgivelser.

Thassos’ indbyggere er kendt for deres åbenhed, gæstfrihed og venlighed. Derudover har øen et lavere prisniveau sammenlignet med de mere turistede græske øer, hvilket muliggør en luksuriøs ferie til en lav pris.

Find din ekstraordinære charterrejse til Thassos.