Rejser til Thailand

Find en skøn charterferie til pragtfulde Thailand

Søger du efter en rejser eller charterrehser til Thailand, er du kommet til rette sted. En rejse til Thailand er en oplevelse for livet. Du vil møde de venligste mennesker, se den smukkeste natur, de lækreste strande, prøve de sjoveste aktiviteter og spise den lækreste mad nogensinde. Hav en dejlig rejse til Thailand.

Thailand er en af de mest populære rejsedestinationer i østen, og det er med god grund. Uanset om du foretrækker at dase på stranden, at trekke i junglen eller at opleve den fantastiske madkultur, kan du få lige præcis, hvad dit hjerte begærer med en charterrejse til Thailand. Ofte kan du også finde billige rejser til Thailand, hvilket de færreste har noget imod.

Oplev dit eget paradis

Thailand bliver ofte kaldt Østens perle, og det er fuldt fortjent, for hvad landet har at byde på er et sandt bombardement for sanserne. Med en billig charterrejse til Thailand har du mulighed for at ride på en elefant, opleve trekking igennem de frodige regnskove med majestætiske vandfald samt at sejle på både store og små floder.
Mange turister finder også billige rejser til Thailand for at tage dykkerkursus og komme helt tæt på farverige fisk og hajer. Hvis du ikke er helt så modig, kan du snorkle i vandoverfladen, hvor det heller ikke skorter sig på smukke fisk. Hvis du er eventyrlysten, kan du svømme med legesyge delfiner, og når du bliver træt, kan du vælge bare at slappe af på en kridhvid sandstrand med en drink i hånden til lyden af bølgers brus og palmeblade, der blafrer dovent i en varm brise.

Få gastronomiske oplevelser

Er du en foodie, vil du elske Thailand. For uanset dit budget byder Thailand altid på lækker mad. Du kan gå på jagt i de mange restauranter og blandt markeder og boder, og du kan lade dig guide af de mange muligheder, der byder sig, når du finder en charterrejse til Thailand.

Med billige rejser til Thailand, har du adgang til det thailandske kulinariske køkken, som er en smeltedigel af velsmagende retter som supper, ris, nudler, karry, sticks, og selv kræsne børn bliver lokket af den farverige mad. Mangfoldighederne byder på både de stærke chiliretter, som man normalt forbinder med Thailand, men også meget andet; sødt, surt og salt blandes, ikke blot i hovedretterne men også i de karakteristiske desserter for ikke at snakke om den overflod af frisk frugt, der kan fås overalt.
Du kan også deltage i et madlavningskursus for at få et helt specielt indblik i madkulturen. Så kan du som bonus imponere venner og familie, når du kommer hjem fra ferie igen.

Lad op mentalt

Ikke alene er det en fest for øjnene at opleve skønheden i de mange templer i mange forskellige stilarter, der generøst er strøet ud over Thailand. Du vil også opleve, at tiden står stille, og at der er plads til fordybelse, hvis det er det, du ønsker. Betragt de mange lokale, der kommer til templerne for at ofre gaver og blive velsignet af munkene, eller stå selv tidligt op og deltag i et morgenritual, hvor du giver munkene mad. Tag et meditationskursus eller få en afslappende massage; det gør ikke noget, hvis du falder i søvn. Jo, billige rejser til Thailand kan også være balsam for både krop og sjæl.

Hver dag er en fest

Thailand bliver kaldt Smilets Land med god grund, for som folkefærd er thailændere enormt smilende og imødekommende. Om thailændere smiler så meget på grund af de mange fester og festivals, de holder, vides ikke, men Thailand har helt utroligt mange festivals og højtider spredt ud over hele året. Når du finder billige rejser til Thailand, har du stor mulighed for at deltage i enten den ene eller anden.

Nogle af de store højtider, der foregår over hele landet er Songkran i april og Loy Kratong i november. April er Thailands varmeste måned, og Songkran giver både plads til smukke, respektfulde ritualer, hvor yngre mennesker velsigner ældre ved blidt at hælde vand ud over deres fødder og hænder, og vilde vandkampe, hvor ingen er sikre- og alle kan risikere at blive våde, alt efter, hvad man er i humør til.

Har du derimod fundet billige rejser til Thailand i november, kan du opleve Loy Kratong, der signalerer slutningen af regntiden. Her kan du se smukke oplyste lanterne blive sendt til vejrs (i Nordthailand) eller flydende lanterne, der bliver sat ud i søer, floder eller havet for at ære Buddhas fodspor. Traditionen kommer oprindeligt fra Indien, men bliver tilskrevet Nang Noppamas, en af en tidligere Sukhothai konges elskerinder, der lavede de flydende lanterner af lotusblade og derefter satte dem ud i en nærliggende flod. Sætter du en flydende lanterne ud sammen med din elskede, og følges jeres lanterne ad, siges det, at man har fundet sin sjælefrænde.

På dine billige rejser til Thailand, kan du også opleve lokalt specifikke festivals som fx Phukets berømte, eller berygtede, vegetarfestival, hvor man ikke alene fokuserer på vegetarisk mad, men også på vilde (og makabre) udsmykninger.
Eller hvad med den knapt så kendte stearinlysfestival i Ubon Ratchathani i Nordøstthailand, der trækker et kæmpe publikum fra oplandet til en parade af smukt udsmykkede flåder gennem byen, der bliver afsluttet med en skønhedskonkurrence. Se hvilke festivals der finder sted, mens du er afsted på charterrejse i Thailand.

Er der kort tid til afrejse, er det måske en god idé med en afbudsrejse. Du finder afbudsrejser til hele Thailand her – og specifikt til Phuket her. På den måde kan du også nemt finde flere billige rejser til Thailand.