Rejser til Tallinn

Derfor bør du rejse til Tallinn

I Tallinn kan du tilbringe tiden med kulturrige oplevelser, shopping og museumsbesøg. Tallinn er fyldt op til randen med seværdigheder fra Middelalderen, og du vil ikke fortryde en tur ned ad en af de mange maleriske gågader.
I Tallinn bør du besøge disse attraktioner:

  • Toompea-højen, hvor du får en pragtfuld udsigt over den gamle by
  • Alexander Nevskys katedral, der er en seværdighed i sig selv. Katedralen er pyntet med mosaikker og ikoner, der gør den yderst beundringsværdig
  • Fjernsynstårnet er endnu en udkigspost, hvor du får en storslået panoramaudsigt ud over byen
  • Den danske konges have er her, hvor man mener, at Dannebrog i 1219 faldt ned fra himlen. Denne have er til minde om den store og betydningsfulde begivenhed
  • Vanalinn er Tallinns gamle by. Vanalinn, er med på UNESCOS verdensarvsliste og du kan lade dig fortrylle, når du går gennem brostensbelagte gader og huse fra 1200-tallet. Det her også her, du kan opleve Tallinns natteliv.

Find rejser til Tallinn hos Travelmarket.dk

En sådan eventyrlig charme, som du finder i Tallinn, finder du næppe noget andet sted. Her hos Travelmarket.dk kan du tilmed finde fly og hotel til Tallinn.
Vil du mærke Tallinns historie, så har byen utrolig meget at byde på.
Udover de middelalderlige attraktioner byder byen naturligvis også på moderne butikker, museer, indkøbscentre, butikker og caféer. Her er noget for enhver, og du vil uden tvivl forelske dig i byen.