Rejser til Sunny Beach

Find festlige charterrejser til Sunny Beach

FEST & FARVER: Sunny Beach i Bulgarien er fest og diskodans til langt ud på natten og skønt daseliv på de gyldne strande om dagen.

Med omkring 800 hoteller er Sunny Beach så absolut Bulgariens største resort. Hvert år kommer chartergæster fra hele Europa til byen for at nyde strandene og nattelivet, der er Sunny Beach’ to hovedattraktioner.

Det er fortrinsvis unge og yngre, der kommer til byen, men andre er dog også ved at få øjnene op for byens pulserende liv – for de ungdommelige er Sunny Beach bestemt værd at overveje. Man bør tage en charterrejse til Sunny Beach, hvis man er til fest og farver, strand og afslapning. Det er den ultimative charterferie, hvor hovedmålet med rejsen er nydelse.

De fleste kommer til Sunny Beach via Bourgas Lufthavn, der ligger omkring 25 kilometer fra byen. Det betyder, at når man først er landet, er transporttiden fra lufthavn til hotel hurtig overstået, og festen kan gå i gang.

Sol og strand i Sunny Beach

Der er fuld knald på livet på stranden om dagen. Spil beachvolley med vennerne eller find nye at “lege” med. På stranden er alt muligt. Mange mødes her i løbet af dagen og aftaler, hvad der skal ske, når dag bliver til nat, og Sunny Beach forvandles til Europas største diskoby.

Sunny Beach ligger på Bulgariens sydlige Sortehavskyst, og det mærkes på vandtemperaturerne, der er højere end i for eksempel Middelhavet. Sunny Beach har til sammenligning også flere solskinsdage end Miami Beach, så der er noget at komme efter, hvis man er til sol og strand.

Stranden i Sunny Beach strækker sig kilometer efter kilometer i en bue på den ene side af en bugt. Sandet er hvidt med en anelse gyldent, og når solen får sandet til at glimte, lever resortet fuldt op til sit navn – at være her er “living on the sunny side”.

Vandet i bugten er gennem en årrække blevet anerkendt for sin høje kvalitet. Sunny Beach har derfor fået tildelt EU’s Blå Flag for sit gode strand og -bademiljø.

Fest og sjov i Sunny Beach

Når solen går ned over byen, så vågner Sunny Beach først rigtigt. Natten er “primetime” i byen, hvis puls hamrer løs og giver liv ud i alle dele af byen. Her finder du alle typer af underholdning og barer i enhver tænkelig stil og musiksmag. Der er shows, natklubber, diskoteker og kasinoer – så ingen behøver at kede sig.

Nattelivet vibrerer, og man bliver let forført af stemningen, der er mere intens end de fleste andre feriesteder, hvor charterrejser fører dig hen. Hvis du ikke har prøvet Sunny Beach, så ved du ikke, hvad du går glip af. En stor del af Sunny Beach’ gæster kommer da også tilbage igen og igen. Her er natten altid ung.

Den pulserende by har naturligvis også mad i mange forskellige afskygninger. Hele 140 restauranter står klar til at byde fadet rundt. I Sunny Beach er det sværeste at vælge, for udbuddet er stort.

Aktiv i Sunny Beach

Naturligvis kan man også være aktiv i Sunny Beach. Resortet byder på rige muligheder for tennis, windsurfing, paragliding, jetski, cykling eller leje af scootere samt en række andre aktiviteter.

Vil man længere væk kan chartergæster tilmelde sig udflugter til Tyrkiet, til den gamle by Sozopol, til hovedstaden Sofia, jeep safarier eller sejlture i bugten.

Charterrejser til Sunny Beach kan derfor indeholde præcis den blanding af strandliv, aktiviteter, udflugter og fest, som du ønsker.

Sunny Beach venter på dig.