Rejser til Sicilien

Farverige Sicilien

Sicilien har gennem hele sin farverige, brogede og interessante historie været et mødested for Vesten og Østen og for Afrika og Europa. Øen er en smuk middelhavsø, med alt hvad der hører til: lange, hvide sandstrande, frisktilberedte fisk fra havet, en fantastisk vinproduktion, sol og varme det meste af året og venlige, imødekommende mennesker. Sicilien er efterhånden blevet en verdenskendt rejsedestination, der hvert år tiltrækker alle typer rejsende.

Sicilien adskiller sig på mange måder fra det traditionelle Italien, hvilket kun er til øens egen fordel. Især er Sicilien kendt og anerkendt for sin særegne og anmelderroste madkultur, hvor de lokale kokke formår at blande de bedste ingredienser fra områder over hele verden. Desuden byder Sicilien dig velkommen med kilometervis af strande, palmer, bjerge og et hav af farvestrålende, livlige byer. Med charterrejser til Sicilien kan man opleve en af verdens mest spændende øer.

Siciliens byer, natur og kultur

Sicilien har et meget varierende landskab, der byder på mange spændende oplevelser for den aktive ferie. Øen bugner af vulkaner, bjerge, søer, skove og fantastiske strande, hvorfra man kan udforske de spændende landskaber som dykker, som vandrer, som cyklist, som bilist, som klatrer og som svømmer.

En af øens mest kendte byer er perlen Palermo, som blandt andet er kendt for sin enestående arkitektoniske sammensætning. Selv på en kort gåtur i byen passerer man arabiske bygninger, labyrintiske mosaikker, barokke bindingsværker og hypermoderne glasfacader.

Palermo huser også et over hele Italien velkendt og godt natteliv, hvor unge fra hele verden trygt kan færdes på de mange barer og diskoteker. I byen findes – ligesom alle andre steder på øen – hoteller i alle prisklasser.

Byen Taormina er bestemt også en ferie værd. Her findes blandt andet vulkanen Etna.

Sicilien er en ø for alle typer rejsende med kærlighed til livet.