Rejser til Sardinien

Sardinien – en italiensk perle

Sardinien er en sand, italienske perle, hvor alle ingredienser til den perfekte ferie for alle typer rejsende er sammensat: lange, hvide sandstrande, hvor blide bølger skyller ind langs kanten, svajende palmer giver skygge for den bagende sol, traditionelle restauranter byder på fantastisk mad, lokale vingårde byder smagninger af deres fantastiske vin, frodige, grønne bjerge stræber mod himlen, ungdommen fester trygt til langt ud på natten og børnefamilier boltrer sig i de rolige omgivelser.

Sardinien ligger ud for Italiens vestlige kyst, roligt placeret i det varme Middelhav. Med charterrejser til det varme, skønne Sardinien kan alle rejsende opleve en af italienernes foretrukne feriedestinationer.

Mulighederne på Sardinien

Sardinien bugner af smukke strande, hvor der findes utallige strandbarer, aktiviteter og restauranter. Især finder man på Sardinien nogle eminente dykkersteder. Ud til de sceniske strande kan man finde hoteller i alle prisklasser – på de paradisiske strande kan man tilbringe mange dage.

Dog kan det kun anbefales også at tage på tur, eventuelt i flere dage, og derved opleve nogle af de mange skønne byer på Sardinien.

Middelalderbyen Bosa, der har aner fra de mange forskellige kulturer der gennem tiden har levet på Sardinien, er en af de smukkeste byer i hele Italien. Sådan blev den i hvert fald kåret på prestigelisten I Borghi più Belli D’Italia. Byen befinder sig på et lille bjerg, med en skøn udsigt udover det smukke Middelhav. I byen finder man et hav af traditionelle restauranter, avantgarde gallerier, historiske museer og smukke kirker og templer.

Hele Sardinien bugner af spændende byer, der har en stor variation i tempo, kultur og historie. I de midterste egne af øen finder man desuden en skøn natur, hvor vilde blomster, søer og bjerge kæmper om opmærksomheden. Vandreruter er at finde mange steder på Sardinien.

Find charterrejser til mulighedernes Sardinien.