Rejser til Samos

Inspirerende Samos

Samos er en klassisk, smuk, græsk ø, der befinder sig under de tropiske himmelstrøg i det Ægæiske Hav. Samos har en vigtig historisk arv som værende de inspirerende omgivelser for de verdensberømte filosoffer Pyhtagoras og Epikur.

Denne inspiration er stadig til at mærke. På Samos finder man naturskønne omgivelser i en sjælden grad, hvor de lange, snoede sandstrande omgives af frodige, grønne bjerge. Samos er en forholdsvis stor ø, som man kan bruger uger på at opdage. Hovedstaden Vathy, som er festlig og livlig, huser flere hyggelige, uformelle ressorts, hvorimod man mange andre steder på Samos nemt kan finde traditionelle landsbyer med uberørt natur og strande.

Samos’ historie og liv

Samos er en perfekt blanding af historie, kultur, liv, afslapning, turisme, afsondrethed, familier, par og unge; enhver har sin plads på Samos. Øen er en oplagt mulighed for at tage på en charterrejse, hvor man kan få lidt af det hele med hjem i bagagen. Øens historiske og kulturelle steder er forbløffende. Især bør Ireon, templet for gudinden Hera, Evpalinos Tunnel og Det Arkæologiske Museum besøges.

Selvom Samos går meget op i at værne om deres kulturelle og historiske arv, er det samtidigt en ø, der bevæger sig fremad og forvandler sig.

Vathy er en livlig by, der ligger i gåafstand fra de mange, hyggelige, omkringliggende ressorts, hvor man kan trække sig tilbage. Om aftenen, når solens falmende lys bliver afløst af de runde gadelamper, åbner barer og tavernaer op for musik, dans og masser af Samos egen, søde vin. I Vathy findes også hostels for ungdommelige rejsende.

Samos har en natur der ikke findes på andre græske øer. Denne kan opleves på en af de mange smukke vandreruter omkring på øen.

Find en tur til Samos og oplev en ø, der rummer alt med billetter fra denne hjemmeside til græske charterrejser.