Rejser til Pula

Pula i Kroatien – byen for alle

På halvøen Istrien, i det farverige land Kroatien, ligger med en fantastisk kyststrækning ud til det varme Adriaterhav byen Pula. Pula har lange, varme sommerdage og meget milde vintre, hvilket faktisk gør, at man kan besøge byen året rundt. Det er da også en af de mest foretrukne feriebyer for Kroatiens indbyggere, hvilket har medvirket, at Pula har bevaret et præg af sin originale charme og traditionelle stil.

Pula er en sjældent set sammensat by med kridhvide sandstrande, romerske bygninger, et universitet og et imødekommende, autentisk præg. Byens stolthed, der også har givet byen en pris som en af Kroatiens smukkeste, er det sjældne, fascinerende, romerske amfiteater fra det 1. århundrede. Resten af Pula er på en elegant og velfungerende måde bygget omkring denne vigtige, historiske arv.

Pulas liv

Med Pulas fantastiske sammensætning, og byens lave prisniveau, er en ferie i byen en fantastisk mulighed for at kombinere det afslappende, luksuriøse og solrige med det fordybende og interessante. Til den aktive ferie har Pula også at hav af muligheder, hvor blandt andet byens flotte, omkringliggende natur kan udforskes.

Ved Pulas strande finder man desuden gode muligheder for windsurfing. Ved de fleste af disse centre finder man også en tilhørende bar, hvor unge og lokale kan feste under den varme nattehimmel.

I selve byen Pula findes et stort udvalg af historiske og nutidige museer, som er med til at sætte Pula på verdenskortet. Især Museum of Comtemporary Art of Istria har givet Pula en berømmelse verden over. Og så selvfølgelig det romerske amfiteater, som ikke kan undgås, og bestemt ikke bør undgås.

Grundet byens mange besøgende, har Pula også et fantastisk natteliv, hvad enten man er til festerne på strandbarerne eller til diskotekerne omkring universitetet.

Pula er en by for alle – find charterrejser hertil.