Rejser til Provence

Opdag Provence på charterrejse

I denne sydlige, franske provins, der bugner af traditionelle landsbyer, pulserende storbyer, nationalparker, bjerge, strande, floder, vin, mad, fest og varme, kan man opleve det smukkeste og bedste af Frankrig.

Med en charterrejse dertil kan man enten blive indlogeret på et skønt hotel under hele sit ophold, eller man kan bruge muligheden for at køre Provence rundt på opdagelse. Hvad enten man vil opleve klassiske franske strandpromenader, byen der blev udnævnt til Europas Kulturhovedstad i 2013, uspolerede sandstrande eller lokale, traditionelle landsbyer, kan man med en charterrejse til Provence få det hele med.

Byerne i Provence

Provence rummer de to franske perler Marseille, der fik prisen som Europas Kulturhovedstad, og Nice, hvor sandstrande og promenader udgør byens fantastiske, festlige liv. I Marseille er Vieux Port, byens gamle havn, den primære årsag til prisen som Kulturhovedstad, og uundgåelig ikke at blive forbløffet over.

I Nice kan man med et koldt glas vin i hånden nyde en af verdens flotteste solnedgange på Promenade des Anglais.

Både Marseille og Nice ligger ud til Middelhavets kyst, hvor man imellem de to store byer kan finde mange små, hyggelige landsbyer. Af de mere kendte af slagsen kan man besøge Cannes, hvor luksus og vin flyder i lange baner. I de mange landsbyer langs kysten kan man nemt finde skønne overnatningsmuligheder hvad enten man bliver i en nat eller nogle dage.

Naturen i Provence

Provences smukke landskab, der bades i sol året rundt, har i mange år tiltrukket kunstnere fra hele verden. Det inspirerende landskab rummer en stor diversitet, og man kan komme fra sneklædte bjerge til bagende strande på under en time. Fra de mange landsbyer i Provence er der rig mulighed for at vandre og cykle imellem smukke vinmarker, lavendelmarker og dybe skove.

En charterrejse til Provence vil forbløffe dig.