Rejser til Playa Del Ingles

Playa del Ingles – en klassiker

Playa del Ingles er uden tvivl en af verdens bedste og mest erfarne feriebyer. Playa del Ingles er den mest besøgte by på ferieparadiset Gran Canaria, som er beliggende under de subtropiske himmelstrøg ud for den marokkanske kyst. Playa del Ingles har en lang sommer og lange, varme dage.

På de luksuriøse sandstrande bader man i Atlanterhavets brillante vand, som holder sig over de 20 grader hele året rundt. Playa del Ingles har et forholdsvist lavt prisniveau, og har ligeledes hoteller og ressorts i alle prisklasser og i alle varianter. Den erfarne ferieby har desuden utallige fremragende forlystelser, hvoriblandt man finder vandland, parker og aktivitetscentre.

Med charterrejser til Playa del Ingles kan man opleve en af de slags enestående byer, som ved lige præcis hvordan en ferie skal hænge sammen.

Playa del Ingles’ liv

Byen navn betyder Englænderens Strand, men er ikke – som mange ellers tror – en reference til en kedelig masseturisme. Navnet henviser derimod til den eventyrlystne englænder, der i tidernes morgen opdagede den fantastiske strand i byen, og som tilbragte al sin tid i vandet og sandet. Den fantastiske strand er kun blevet bedre siden.

Stranden i Playa del Ingles strækker sig længere end øjet kan se, og løber faktisk ud i et ørkenlignende naturvidunder i nabobyen Maspalomas, som bestemt også er et besøg værd. På den varme sandstrand finder man nogle gode strandbarer, udsigtsrestauranter og aktivitetshuse, hvor man bland andet kan komme på dykkerudflugter, stå på vandski og meget andet.

I Playa del Ingles finder man fem gigantiske shoppingcentre, et hav af museer, fantastiske restauranter, samt øens absolut bedste og tryggeste natteliv. I Yumbo Centrum er nattelivet en udsøgt fornøjelse, hvor unge fra hele verden fester.

Find charterrejser til Playa del Ingles og oplev feriebyen over dem alle.