Rejser til Phuket

Phuket – et ferieparadis

Phuket er et af de mest populære rejsemål i Thailand og tiltrækker hvert år tusindvis af gæster fra hele verden. Er du heldig kan du finde charterrejser til Phuket i vores rejsesøgemaskine på Travelmarket. Phuket byder på smukke strande, krystalklart vand og fantastisk natur.

Strand og natur i Phuket

Phuket by har 70.000 indbyggere og var tidligere en vigtig handelsby. I Phuket finder du er virvar af små butikker, caféer og stande der sælger skøn thilandsk mad. Phukets gamle bydel har både et portugisisk og kinesisk præg, og det kan anbefales at opleve den. Besøg også Phukets største marked, som ligger på Thanon Ranong i den gamle bydel.

Patong stranden er det mest populære strandområde i Phuket, her er kridhvide strande, et fantastisk natteliv og masser af fest. Kata stranden er et bedre valg, hvis du søger en mere fredelig mere. Rawai stranden er omgivet af pinjetræer, som giver en dejlig skygge for den bagende thailandske sol.

Øer ved Phuket

Ønsker du et komme lidt væk fra Phuket er der god mulighed for at besøge forskellige thailandske paradisøer. Surin øerne i Koh Surin nationalparken er et rent snokelparadis med flere flotte strande. Øen Koh Similan er bredt anerkendt som et af de bedste dykkerområder i verden, blandt andet fordi man kan se verdens største fisk: hvalhajen.

Kun 15 minutter øst for Phuket ligger de to skønne øer Koh Khai Nok og Khai Nui, som begge byder på lange dejlige strande og muligheder for at dykke og snorkle i farverige koralrev. Phi Phi øerne er en klassiker blandt turister fra hele verden. Phi Phi øerne byder på hoteller i alle prislejer, jungle, bjerge og selvfølgelig fantastiske strande.

Finder du en charterrejse til Phuket er der masser af muligheder. Du kan slappe af, nyde god perfekt, udforske området omkring byen og meget meget mere. Brug søgeboksen ovenfor og se de aktuelle priser på ferie til dejlige Phuket.