Rejser til Paros

Paros – naturlig skønhed og knitrende sandstrande

Den græske Kyklade ø Paros byder dig velkommen med en utrolig, naturlig skønhed, charmerende, gamle bygninger, knitrende sandstrande, palmer, vin, olie, butikker, caféer, gallerier, museer, historiske mindesmærker, tavernaer, hvid marmor og meget andet.

Ude foran de lange strandpromenader hviler fiskerbådene i det rolige vand, mens samtaler, musik og mad flyder på de hyggelige caféer. Paros er et yndet sted at besøge for kvalitetsbevidste rejsende og tiltrækker familier, par og unge fra hele verden. Det lave prisniveau og den venlige befolkning gør en ferie på Paros til en enestående oplevelse.

Paros fantastiske liv

Hovedstaden på Paros hedder Parikía og er en klassisk, smuk, græsk landsby med kun 2000 indbyggere. Byen bugner af kvadratiske, hvidmalede huse, caféer, restauranter og en lang havnepromenade. På toppen af byen våger et gammelt venetiansk slot fra det 13. århundrede. Hovedstaden er øens centrum og det er her man kan gå på opdagelse i de mange, gamle klostre, kirker, monumenter og museer. Fra hovedstaden kan man tage til den ligge, nærtliggende ø Antiparos, der er et fantastisk sted hvis man søger en stille, rolig afsondrethed.

Paros er i Grækenland kendt for sine smukke strande, hvor man kan sole sig mens børnene leger i vandet eller betragter windsurferne ude på havet. Hele øen er omgivet af strande, så man skal aldrig være bange for, at der ikke er plads. På strandende kan man også leje kajakker og komme helt tæt på de lyseblå laguner under klipperne.

Paros har en smuk, vild natur, som man kan opdage på de mange vandreruter på øen. Her kommer man også igennem gamle, traditionelle landsbyer med smukke ruiner og hyggelige torve.

Paros har hoteller i alle prisklasser hvilket gør det muligt for alle slags rejsende at besøge øen.

En charterrejse til Paros er en uforglemmelig oplevelse.